Media
School

Media

Field Of Studies

Live events

Event
24 Jun 12:00

Lunch discussion: To Construct, Join us online for lunch and talks!

HKU Photography
Participate
Event
25 Jun 13:00

Instagram Live: Friday 25-6 Q&A'S

HKU Photography
Participate
Event
25 Jun 12:00

Lunch discussion: To Observe, Join us online for lunch and talks!

HKU Photography
Participate
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Exposure HKU Media

Het overkoepelende thema van HKU Exposure 2021 is 'Veerkracht'. De studenten van HKU Media hebben daar hun eigen thema aan toegevoegd: Searching, Structuring, Redefining - A collective turning point.

Het afgelopen jaar hebben studenten laten zien hoe flexibel en volhardend ze zijn. Als groep, maar ook op individueel niveau. Zij tonen in hun afstudeerwerk dat ze niet alleen makers en kunstenaars zijn, maar ook producenten, ontwerpers, organisatoren, verhalenvertellers, schrijvers, illustratoren en denkers. En dat maakt hen veerkrachtig. In deze onzekere tijd hebben de studenten een divers en interessant hybride programma weten te realiseren voor Exposure 2021. Studenten van de opleidingen AD Digital Media, Animation, Audiovisual Media, Graphic Design, Illustration Image and Media Technology en Photography tonen online hun afstudeerwerk. Daarnaast zijn er dankzij de samenwerking met diverse culturele en creatieve instellingen in Utrecht ook een aantal fysieke exposities gerealiseerd. Voor meer informatie hierover, kijkt u verder op deze pagina.

Het online programma bestaat uit diverse talkshows en panelgesprekken, waarin studenten in gesprek gaan met elkaar en met verschillende experts over de thema’s in hun werk. Ook zijn er meerdere Q&A sessies met studenten via Zoom of Instagram.
HKU Salon heeft een eigen (online) programma en een shop waar u werk van studenten kunt kopen.
Exposities in de stad

Naast het online programma, is het afstudeerwerk van een groot aantal Media studenten ook fysiek te bekijken. Op diverse plekken in de stad hebben studenten hun werk opgebouwd: Fotodok & Casco, Kapitaal, Lou, De Nijverheid, De Utrechtse Boekenbar en 16X. Deze locaties mogen (beperkt) bezoekers toelaten. Let op: er geldt nog een mondkapjesplicht.

De openingstijden van de exposities kunnen afwijken van de openingstijden op de website van de locaties. Hieronder een overzicht van de tijden waarop de exposities te bezoeken zijn. De wandel/fietsroutekaart is op alle locaties in print verkrijgbaar en hier links te bekijken.

          

Open van 11.00 - 18.00 uur op 24, 25 en 26 juni