Nice to meet me (als ontwerper)!

Lizzy Becks
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Het afgelopen half jaar lag de focus op mezelf, hoe ik mezelf zie als ontwerper en hoe ik dit wil tonen aan de buitenwereld. Een goede stap met zicht op het werkveld. Voor mij zit mijn studententijd er na de HKU namelijk echt op. Ik mag mezelf dan met trots niet alleen een projectleider interieur en exterieur (MBO diploma) noemen, maar ook ruimtelijk vormgever. Maar zijn dat wel de titels die bij mij als ontwerper passen? 

Het antwoord op die vraag is ja en nee. Inderdaad is dat waarvoor ik gestudeerd heb en waar ik van geproefd heb. Maar de (kleine) stappen die er tussenin zitten zijn veel groter en belangrijker voor mij. Zo zou ik mezelf liever een Social Designer noemen, een conceptuele vormgever of misschien zelfs wel een Illustrator. De projecten spelen zich af in de openbare ruimte, dus ja, ik kan mezelf ook een ruimtelijk vormgever noemen. Maar wat zeggen deze titels over de persoon die achter de ontwerper zit?

Als persoon en als ontwerper wil ik mensen gelukkig maken en bijdragen aan een fijne woon-werk en leefomgeving. Bij ieder project zal ik de mens, het verhaal erachter en de wens centraal zetten. Of ik dit nou doe met een nieuw concept, een muurtekening of met een 'simpel' kaartje. Het gaat om het verhaal wat erachter zit. Ik hou van fijne praatjes, wat ik toepas tijdens gesprekken tijdens een onderzoek. Maar ook van fijne plaatjes, wat resulteert in architectuurfotografie. 

Heb jij, na het zien van een deel van mijn portfolio, interesse in een ontwerper binnen Social Design? Of wil jij ook graag een lijntekening? Neem dan gerust contact met mij op! > lizbecks@hotmail.com 


‘lines by Liz’ is een creatieve onderneming, waarbij ieder leeg canvas als werkplek wordt gezien om iets moois en persoonlijks te creëren voor een ander. Dit gebeurt door middel van handgemaakte/ontworpen lijntekeningen en is toepasbaar op diverse formaten: van A5 kaartjes tot A2 posters, in hout gebrand of als muurtekening. Alle wensen en mogelijkheden zijn bespreekbaar en ik ga met jou de uitdaging aan om zo dicht mogelijk bij jouw wens te komen. 


Neem contact op via LinkedIn (https://www.linkedin.com/in/lizzy-becks-5234b9a9/) of stuur een mailtje naar: lizbecks@hotmail.com

Dan zal ik zo snel mogelijk op je reageren! 💥