Opleiding
Fine Art and Design in Education
Beeldende Kunst

Fine Art and Design in Education

Live events

26 Jun 11:00

Fotografie in Kleur

Mahika Knopper
Participate
Event
25 Jun 13:00

Spel over kunst en veiligheid in de klas

Maartje Smits
Participate
Event
24 Jun 13:00

Tussen Virtual Reality en Kunst

Mandy van den Berg
Participate
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Over Fine Art and Design in Education

HKU Beeldende Kunst leidt studenten op tot beeldend kunstenaars en docenten die met hun werk, initiatieven en concepten een belangrijke rol in het beroepsveld vervullen. Studenten krijgen veel ruimte om zichzelf beeldend te ontwikkelen en leren hoe zij met kunst hun betrokkenheid in de wereld kunnen uitdragen.

Op dit platform zijn de profielen en de afstudeerprojecten van de bachelorstudenten van
Fine Art and Design in Education te zien. Daarnaast zijn er online talks, interactieve rondleidingen en films te bewonderen. 

Ook fysiek de afstudeerprojecten bekijken? De expositie van de opleidingen Fine Art en Fine Art and Design in Education is te bezoeken van 24 t/m 27 juni en op 2, 3 en 4 juli. Aanmelden is een voorwaarde om een bezoek te brengen aan de Pastoe Fabriek. Bekijk hier alvast de trailer!

Bekijk de eindexamenshow in een Virtuele 3D Tour

Ben je nieuwsgierig geworden naar het eindexamenwerk van Fine Art & Design in Education? Klik dan op bovenstaande tour en laat je inspireren hoe elk van de afstudeerders op een unieke manier beweegt in de wereld van kunst en (kunst)educatie. Uiteraard kun je dit werk ook OFFLINE bekijken. Klik dan hier voor meer informatie.