Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

De ontdekking van een nieuw perspectief zit 'm vooral in de overlap en samenhang. Als creatieve generalist kijk ik over de grenzen van vakgebieden heen en creëer daarmee nieuwe speelruimte voor mezelf. Mijn skills op het gebied van zang, dans, onderwijs, interieur en grafisch ontwerp combineer ik naar hartelust om tot een verrassend totaalconcept te komen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Door de positieve kant van alleen zijn te belichten maak ik ruimte om op een andere manier met eenzaamheid om te gaan. In plaats van het te zien als iets wat bestreden dient te worden, nodig ik jongvolwassenen uit om eenzaamheid te onderzoeken vanuit het alleen zijn.

In de komende 5 jaar bouw ik aan een online community waar jongvolwassenen - die alleen zijn zien als meerwaarde voor de ontwikkeling van hun identiteit. Voor hen is 'op een analoge manier stilstaan bij hun denken, voelen en handelen' een tweede natuur is geworden. Binnen de community ontmoeten en inspireren zij elkaar.

Kortom: ik kom met een antwoord op een probleem, waarin zowel het individu als de gemeenschap elkaar versterken en eenzaamheid uit de taboesfeer wordt gehaald.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Hoe waardevol het is om te blijven varen op je eigen richtingsgevoel, ruimte te maken voor serendipiteit in het onderzoeksproces én je te laten verrassen door de doelgroep waarmee je samenwerkt.