Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik heb een fascinatie voor zelfexpressie en mijn passie ligt bij styling, mode en vormgeving. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen op doen op het gebied van marketing en branding. Daarnaast vind ik het leuk om ideeën te transformeren in innovatieve concepten en creatief bezig te zijn. Als ik mijzelf zou moeten beschrijven ben ik gepassioneerd, hardwerkend, enthousiast en heb ik veel doorzettingsvermogen. Als ik iets wil dan geef ik niet op. Oh ja, ik praat graag, dus communicatief ben ik sterk!

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik ben nog niet uitgeleerd. Daarom ga ik (hopelijk) in september beginnen aan de hbo-master Media Innovation of de pre-master Communicatiewetenschappen. In mijn droom situatie wil ik na mijn master een half jaar naar het buitenland om daar mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Daarna is het voor mij de tijd om in het werkveld te duiken en mijn passie voor mode, marketing en branding achterna te gaan. Een eigen onderneming starten blijft ook altijd nog in mijn hoofd rond spoken. Dit zal dan misschien niet over vijf jaar bereikt zijn, maar het is zeker een ambitie en zal realiteit worden wanneer ik daar klaar voor ben. Stay tuned!

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Door zakelijk denkvermogen en creativiteit te combineren, heb ik geleerd om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken, waardoor ik ook heb geleerd om passende en innovatieve oplossingen te bedenken. In mijn jaren op de HKU ben ik ook veel te weten gekomen over mijzelf als persoon. Doordat je veel moet reflecteren, wat soms niet altijd even leuk is geweest ;), kom je erachter waar je sterktes en zwaktes liggen. Wat naar mijn idee heel waardevol is om te weten over jezelf wanneer je het werkveld betreedt. Daarnaast heb ik mijn manager en ondernemers skills kunnen ontwikkelen.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Instagram content voor P'ienca Peru en brandbook voor Funky & Fancy.