Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Met mijn kunstwerken probeer ik een gevoel te projecteren. In mijn kunstwerken probeer ik een balans te vinden tussen chaos en orde. De ideale verhouding voor stabiliteit voor een mens is om met een been in chaos te staan en een andere been in orde.
Dit probeer ik te bereiken door Aziatische beeldspraak en filosofie te combineren met Westerse filosofie. Hiermee spreek ik de toeschouwer aan over de levenspaden die wij bewandelen. Tijdens deze paden is er een punt waarop wij moeten reflecteren op onszelf of moeten transformeren. Deze transformatie geeft ons de mogelijkheid om een verbeterde versie van onszelf te worden.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik hoop later kunsthandelaar te zijn. Op dit moment wil ik hierna Russisch en Liberal arts and science studeren. Daarna een master in Art business. Ik wil eerst liberal arts and science studeren om mij een bredere capaciteit te geven over verschillende onderwerpen die ik kan linken aan art business. Russisch omdat ik passie voor de taal heb en een voordeel is bij de art business omdat opkopers van moderne kunst veel Russische mensen zijn.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

De reflectie van mijn eigen werk. Ik heb geleerd om mijzelf tegen te komen in deze opleiding en te kijken naar mijn inner kern. Hierdoor begreep ik mijzelf beter als persoon en kon ik beter reflecteren op mijn kunstwerken.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

-