Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben een maker, een onderzoeker, een dromer, een doener en eigenlijk noem ik dat gewoon een kunstenaar. Soms zit ik dagen achter mijn laptop, dan probeer ik een digitaal kunstwerk op mijn scherm te toveren. Maar ik hou eigenlijk helemaal niet van dat schermpje. Het liefst ga ik naar buiten, werk ik met mijn handen en haal ik inspiratie uit de dingen om mij heen.

Mijn werk is van mij, het komt uit mijn gevoel en dat wil ik met mensen delen. Ik hoop iets mee te geven uit mijn gedachten, met de boodschap dat de wereld niet zo moeilijk hoeft te zijn, zolang we maar wat opener zijn naar elkaar en naar elkaar luisteren.
Ik streef niet naar het meest unieke en mooie werk dat er bestaat. Ik streef naar een wereld waarin wij samen als maatschappij kunnen genieten van elke dag.
Dat probeer ik in de vorm van een immersive installatie, een beeldend werk, een grafisch design, een tekening, een muziekstuk, een gedicht of een andere vorm die er op dat moment bij het onderwerp past.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik zou graag als freelancer willen werken voor festivals of theaters. Hier zou ik dan in mijn eigen tijd installaties, decorbouw of aankleding voor willen creëren. Daarnaast wil ik mij bezig blijven houden met het stigma rondom drugs verminderen. Ik wil dat de maatschappij op een juiste en eerlijke manier geinformeerd wordt, zodat mensen op een veilige manier met drugs om kunnen gaan, om zo ook verslaving te voorkomen.
Daarnaast wil ik mij gaan bezighouden met sound design en het produceren van muziek, in de hoop over 5 jaar op een festival te staan!

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het belangrijkste wat ik geleerd heb op deze studie is dat alles iets kan zijn. Een van mijn eerste lessen ging over het kijken naar de wereld om je heen, wat is bruikbaar als materiaal, waar kan je inspiratie uit halen. Dit vind ik nog steeds de leukste les die ik heb gehad.
Ik leerde me op de hku vooral persoonlijk te ontwikkelen. Ik vond het ontzettend fijn dat er niet in hokjes werd gedacht, dat een opdracht voor iedereen persoonlijk anders kan zijn. Dat er geen goede of slechte antwoorden zijn, zolang je er maar goed over nadenkt en het kan onderbouwen. Je leert echt te denken als een kunstenaar.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Gedicht: https://poppi.amsterdam/de-uit-elkaar-gevallen-wereld/

20 oktober 2019 - Tentoonstelling installatie @Sexyland Amsterdam dance event (http://louisemol.com/poppi.html )

Lowlands vlaggenontwerp ( http://louisemol.com/LowlandsVlag.html )