Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

In mijn werk speel ik met technologie. Vanuit een achtergrond van motion design experimenteer ik met video in een proces dat vaak wordt geleid door een onbevangen nieuwsgierigheid en speelsheid.

Sommige van mijn installaties zijn zorgvuldig ontworpen digitale composities, terwijl andere, meer experimentele installaties de elementen in staat stellen om nieuwe muziek of beweging te produceren door middel van improvisatie en interactie. Tegelijkertijd is mijn werk het resultaat van onderzoek en verkenning naar onconventionele media en innovaties. Ik breng uitdagende projecten tot leven met grafisch ontwerp, bewegend beeld, muziek en interactieve technologie.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar wil ik werken vanuit mijn eigen studio. In deze studio maak een combinatie van commerciële projecten en experimenteel eigen werk. Mijn werk is te zien in clubs en exposities.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat het ontwikkelen en experimenteren met nieuwe media ervoor zorgt dat je nooit uitgeleerd bent. En dat Chao de beste Lihanboutjes ter wereld verkoopt.