Digitale Media
Mode
Foto: portret
Mixed media
Kleding
Branding
Tekst
Ander maatschappelijk thema

YOUTHQUAKE

Merche Ariza Gallego
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

YOUTHQUAKE is een conceptueel magazine waarin de verhalen van bijzondere jongvolwassenen centraal staan. 7 personen, 7 openhartige interviews en 7 covers, gestyled door Merche Ariza Gallego, die de bijzondere weg naar volwassenheid van deze mensen laten zien.

De openingsvraag was bij elk persoon hetzelfde: hoe was je als kind? In de interviews, die 25 tot 50 minuten duurden, kwamen diverse onderwerpen aan bod. Onder andere de rol van familie, de plek waar je bent opgegroeid en de vrienden die je maakte. Waar je passies liggen en wie of wat je hart heeft veroverd. Maar bovenal de kernvraag: wie ben je, of wie zou je willen zijn? 

Deze interviews waren het startpunt van de issues, waarna ik aan de slag ging met het plannen en stylen van een shoot. De bijzondere samenwerkingen met 6 fotografen en cover modellen brachten me van Zandvoort aan Zee tot aan de Loonse en Drunense Duinen. Van de plek waar de een het gelukkigste is tot het kleine boerendorp waar de ander is opgegroeid. Elke foto bracht iets persoonlijks met zich mee: de modellen gehuld in hun eigen collecties, analoge foto's om het verlangen naar nostalgie te verbeelden of de traditie van een ander. 

Waarin ik met Paradise Road, mijn Design project van het eerste halfjaar, mijn weg naar volwassenheid visualiseerde door te schilderen, werd het nu tijd om naar buiten te treden als de stylist die ik wil zijn. YOUTHQUAKE is hier het begin van. 

CREDITS

Issue 1: fotograaf Sophie Saddington, styling in samenwerking met Bianca Huisman. Bianca draagt o.a. haar afstudeercollectie 'A Dream is not a Dream

Issue 2: fotograaf Laura van der Spek, styling in samenwerking met Daan de Ruijter

Issue 3: fotograaf Josef Ali, Nadia El Barnoussi draagt haar afstudeercollectie 'S A B R'

Issue 4: fotograaf Merche Ariza Gallego, Xuan Liu draagt haar afstudeercollectie 'Monster of the Light

Issue 5: fotograaf Katja van den Broeke, Lucas Vermeer draagt o.a. de afstudeercollectie van Sofie Aaldering 'Finery

Issue 6: fotograaf Lincy van Es, styling in samenwerking met Sander van Dalsum

Issue 7: fotograaf Ana Omelchenko, styling in samenwerking met Sofie Aaldering

CONTACT

merchearizagallego@hotmail.com

@mercheariza