Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik zie mezelf als een activistische maker, die meer wil dan alleen vermaken. Mijn animatiefilms worden gedreven door eigenzinnige absurde personages. Aan de hand van deze personages geef ik een eigen humoristische reflectie op maatschappelijke situaties. Hiermee wil ik de kijker meenemen in mijn visie hierop en een nieuw perspectief bieden.
De kern van mijn maakproces is handgetekende, frame voor frame animatie. Naast digitaal getekende animatie, experimenteer ik graag met andere technieken en materialen. Ik gebruik graag fysieke materialen. Dit geeft mijn werk iets tastbaars.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Ik wil een eigen animatiestudio oprichten die zich richt op experimenteel en kunstzinnige animatiefilms die reflecteren op maatschappelijke thema's. Hiermee wil ik me manifesteren in de internationale animatie gemeenschap en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kunstvorm animatie.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Tijdens mijn studie heb ik geleerd om mijn perfectionisme los te laten en mijn werk vanuit een ander perspectief te benaderen. Het belangrijkste dat ik heb meegekregen is om plezier te hebben in wat ik doe.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.