Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik ben Hugo Kampschreur, vijfentwintig jarige tenor, tennisser, sportmasseur en personal trainer. Ik ben positief, ambitieus en energiek met een voorwaartse blik. Wat mij uniek maakt zijn mijn stem en dankzij het sporten mijn fysieke presence en energie op het podium.
Deze kwaliteiten en mijn artistieke identiteit zal ik de komende twee jaar verder ontwikkelen als student aan de Dutch National Opera Academy.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Het is mijn doel operazanger te worden. Over vijf jaar hoop ik deel van een operagezelschap te zijn of als freelance artiest op te treden op podia in Europa en daarbuiten.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Het Utrechts Conservatorium is in de afgelopen vier jaar een veilige thuishaven en perfecte leeromgeving geweest, waar ik mijn instrument zowel technisch als muzikaal heb kunnen opbouwen. Ik ben de school en alle leuke docenten hier erg dankbaar voor.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Voorstelling in de nabije toekomst: Het Spaanse Uur van Ravel, met Opera Op Zak. Voorstellingen in augustus en september 2021 onder andere op het Grachten Festival en Opera aan Zee.
Kleine rol in Die Fledermaus van de DNOA begin juli 2021 (info op de site van de DNOA).