Profile Graduation work
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Artist statement; wat is je specialisme, wat maakt jouw werk uniek?

Ik leef voor het creëren van unieke connecties tussen de menselijke geest en kunst. De meest memorabele ervaringen voel je tot in je botten door. Ik word gedreven door de niet te stoppen drang om anderen hun belevingswereld uit te breiden tot ongrijpbare hoogtes. Pas door stil te staan bij alle bestaand aspecten van een moment, kan je deze tot nieuwe hoogtes brengen. Het is de bewustwording van het totaal. Er is overal en altijd nieuwe waarde te vinden, blijf hier altijd naar opzoek en je zult voor iedereen een betere wereld maken.

Mijn specialisme en fascinatie is het analyseren en reageren op het effect van die live-ervaring. Door me actief bezig te houden met de waarom-vragen wil ik live-concepten tot in de meest memorabele vorm krijgen. Voor zowel het creatief en commercieel gewin van de kunstenaar als het persoonlijk gewin van de bezoeker. Kunst is verbindingen leggen, ik bouw de bruggen.

Wat zijn je ambities? Wat wil je over vijf jaar bereikt hebben?

Over vijf jaar heb ik van zoveel mogelijk verschillende facetten van de muziekindustrie geproefd en mijzelf ontpopt tot live-expert. Door gewerkt te hebben als producent, programmeur, technicus en manager wil ik mijn perceptie van de essentiële processen in de live-industrie zo sterk mogelijk maken. Ik ondersteun podia en festivals om het meeste te halen uit hun conceptontwikkeling voor evenementen en artiesten om hun sterkst aansluitende en memorabele performance te creëren. Een extra paar ogen dat mee kijkt met alle processen en nuttige vragen stelt. Een conceptontwikkelaar en iemand die waardevolle connecties maakt.

Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd tijdens je studie?

Dat je gewoon moet doen. Dat stil staan ook oké is, maar dat als je ergens wil komen je gewoon moet doen. Het leven is een aaneenschakeling van leuke en minder leuke momenten en het is aan jou om dat koord zo goed mogelijk te bewandelen. Ik heb ontdekt wie ik ben en wat voor persoon ik de rest van mijn leven wil zijn. Een visie is vele malen belangrijker dan skills, als je maar weet wat je wil veranderen, kom je er later wel achter hoe. Sta voor wat je vindt, wees creatief, open, houdt balans en dan komt alles goed.