Interactief ontwerp
Kunst en cultuureducatie
Special effects
360 graden video
Mixed media
Experience design
Branding
Interactieve kunst
App
Smartphone
Artistieke prestatie

rexperience

Kylee Oostrom
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Stel je voor, je hebt interesse in bijzonder vastgoed. Je komt op de website van redres.nl en ziet al snel een object dat je interessant vindt. Je leest de tekst, bekijkt de prachtige afbeeldingen/ video’s en je krijgt al een goed beeld van het object. Maar bijzonder vastgoed brengt een extra lading met zich mee en dat moet goed bij je passen. De geschiedenis, architectuur en uitstraling spelen mee in het aankooptraject. Dit is een diepere laag dan wanneer je een huis koopt omdat het op een goede plek staat en het genoeg vierkante meters heeft. Deze laag of beter gezegd de unieke aspecten aan het object, moeten ook op een unieke manier beleefd kunnen worden. De rexperience app geeft een vernieuwende belevingslaag in de presentatie van bijzonder vastgoed.

Dit maakt het mogelijk om al vóór de bezichtiging een unieke ervaring te krijgen van het object, waarbij de zintuigen geprikkeld worden. Ook kun je de rexperience app gebruiken tijdens de bezichtiging. De app attendeert je op de bijzondere aspecten van het object. De app, in combinatie met attributen die je tijdens de bezichtiging tegenkomt, geeft een ultieme ervaring. Daarnaast is het mogelijk om via de app het object na de bezichtiging nog een keer her te beleven (de kracht van herhaling). Om het bijzondere object al iets meer eigen te maken biedt de app ook een personaliseer functie.

Mijn afstudeervraag: Op welke manier kan ik een vernieuwende laag toevoegen aan de presentatie van bijzondere objecten, zodat kopers en verkopers de objecten op een andere manier beleven? Mijn antwoord: de rexperience app.