Compositie
Muziek
Video
Music Management
Event Management
Live performance
Licht
Dans
Compositie
Drums
Zang
Componist
Instrumentalist
Multi-instrumentalist
Vocalist
Singer/songwriter
Muziekproductie
Band
Ander maatschappelijk thema

INSIDEOUT - things you let me feel

Rebecca Kreyenberg
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
’INSIDEOUT - things you let me feel' is een afstudeerconcert van energieke tot melancholische muziek, waar engelstalige zang gecombineerd wordt met synthesizer sounds en beats. Genres, zoals pop, alternatieve elektronische muziek, R&B en hiphop zullen elkaar tijdens dit concert ontmoeten. Met dit project wil ik mijn muziek vanuit mijn studio fysiek naar buiten brengen en omzetten in een muzikale en intieme belevenis.
Met 'INSIDEOUT - things you let me feel' verklank ik emotionele consequenties die door de acties, gevoelens en bedoelingen van de ander in mij worden opgeroepen. De ander, ofwel 'you', die ik in mijn ondertitel beschrijf, zijn mensen die zowel dichtbij als veraf van mij staan.
Muziek maken en uitvoeren werkt voor mij als een ventiel van emoties. Ik gebruik daarbij het Engels als universele taal. Onderwerpen van mijn concert zijn: liefde voelen voor een mens, verslaafd zijn aan liefde, intimiteit voelen en delen, verliefd zijn in een relatie, liefdesverdriet ervaren, perfect willen zijn, eenzaamheid ervaren, erbij willen horen, alleen willen zijn, frustratie ervaren, onzekerheid ervaren en van jezelf willen houden. De lijn van het concert is het delen van mijn ervaringen met deze gevoelens, waarin de thema’s liefde en intimiteit de grootste rol spelen. Uiteindelijk wil ik met dit concert de groei in deze gevoelens uitstralen.
Het publiek wordt meegenomen in een trance van een samenspel tussen verdriet en energie. Daarbij vind ik het belangrijk dat het publiek niks hoeft, want juist in deze tijd van corona en social media worden wij constant uitgedaagd om te communiceren en te delen waar wij mee bezig zijn. Ik hoop met mijn concert het publiek de vrijheid te geven om in het moment te zijn en de ruimte te creëren om hun eigen invulling te geven aan mijn muziek.
Naast mijn concert heb ik mijn artistiek onderzoek over het thema liefde in relaties en pop songs geschreven. Waaronder ik mensen geïnterviewd heb over hun ervaring en de analyse van mijn eigen songs aan ben gegaan. Stukken van het interview komen ook terug in mijn concert.