Animatie
Film, video
Print
Animatie
Videoclip
3D rendering
Artwork
Kunst en Economie
Marketing
Theater
Muziektheater
Zang
Vocalist
Solist
3D art
Ander maatschappelijk thema

Anneke van Giersbergen zingt Kate Bush

Indy Bonsel Job Ramselaar
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

DE OPDRACHT
‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’. Twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album ‘Hounds of Love’ grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef, hoewel Anneke, in tegenstelling tot haar idool, voor het podium geboren lijkt. Deze opdracht staat in het kader van Annekes theatertournee met de nummers van Kate Bush. Dit is een event dat eigenlijk gepland stond voor dit jaar, maar wat door de lockdown is verplaatst naar volgend jaar. Na onze vorige samenwerking met Anneke van Giersbergen waren wij al op de hoogte van dit probleem en wilde wij graag onze hulp aanbieden met het promotiemateriaal voor dit tournee. Hierbij keken wij al snel naar het artwork van het album ‘Hounds of Love’ van Kate Bush waarin zij ligt in linnen doeken. Op deze manier wilden wij een moderne draai brengen aan de oude legende.

UITWERKING PLANNEN
Wij gingen een releasevideo maken in de stijl van het artwork van ‘Hounds of Love’ met daarbij de moderne draai van de nieuwe hedendaagse technieken zoals: 3D animatie, Gezichtsanimatie en onze eigen werkstijl en expertise. Dit is echter niet waar wij stopte. Wij wilden Anneke en haar fans een totaalpakket aanbieden met daarbij meer promo-uitingen in de vorm van een VIP-kit voor de echte fan en hand-out flyers om zo meer aandacht te genereren naar de tournee.

SAMENWERKINGEN
Ons plan was om nieuwe shots te gebruiken voor de promotievideo waarin Anneke ‘The Man with the Child in His Eyes’ van Kate Bush zingt. Dit omdat wij de fans al een preview willen geven voor wat ze kunnen verwachten tijdens de tournee. Deze shots willen wij uitbesteden aan Rob Snijders, de manager van Anneke. Hiervoor zullen wij een storyboard aanbieden met onze visie van de shots zodat het zo goed mogelijk overeenkomt met de animatie.

Dit is de Anneke van Giersbergen VIP-KIT voor de echte Anneke van Giersbergen fan. in deze vip kit zit:
- 2x artwork
- een foto handtekening met jou naam
- tour shirt
- vip pas
- Anneke van Giersbergen pet


Met dit pakket proberen wij het exclusieve gevoel over te brengen naar de echte Anneke van Giersbergen fan.
De data is helaas blurred omdat deze nog niet uitgebracht mag worden.

Hier een close up van het shirt die in de VIP-kit verkrijgbaar is. De data is helaas blurred omdat deze nog niet uitgebracht mag worden.

Hier een close up van de foto met handtekening die in de VIP-kit verkrijgbaar is

Hier een close up van de VIP pas voor de meet and greet die in de VIP-kit verkrijgbaar is. De data is helaas blurred omdat deze nog niet uitgebracht mag worden.

Hier een close up van de cap die in de VIP-kit verkrijgbaar is

Hier een close up van de exclusieve artworks die in de VIP-kit verkrijgbaar is

De bijbehorende flyers maken ook onderdeel uit van ons pakket. Deze flyers zullen dienen als hand-outs en bevatten de informatie van de data van het tournee. De data is helaas blurred omdat deze nog niet uitgebracht mag worden.

Dit is de release video voor Anneke van Giersbergen haar nieuwe tournee. “mystieke doeken fladderen rond, je hoort en ziet gezang van anneke van giersbergen plots doet zij haar ogen open met nieuwe informatie over het theater tournee.”