Beeldende kunst
Productontwerp
Installatie
Interieur
Meubel
Decor
Designtrends
Ander maatschappelijk thema

JET SET CABINETS

Luna de Lange
About Live events
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
“In de journalistiek was Jet Set een term voor een internationale groep van rijke personen die de wereld rond konden rond reizen om mee te doen aan sociale activiteiten. Deze waren onbereikbaar waren voor de gewone burger. De term, die “café society” verving, kwam van de lifestyle van reizen tussen exotische plekken via vliegtuig.”

Geïnspireerd door jaren 60 vintage vliegtuigtrolleys en sterk beïnvloed door de Memphis Design groep, geven The Jet Set Cabinets de mogelijkheid om jouw producten extra te laten stralen! Ontworpen voor jouw etalage, trekken ze absoluut de aandacht van de voorbijgangers. Met de plateaus en haakjes kun je hun uiterlijk veranderen, zodat je producten elke keer het perfecte licht vangen!

Met dit project wil ik mijn liefde voor jaren 80 meubels, jaren 60 vliegtuig interieurs en hospitality combineren. Zoeken naar de grens tussen vorm en functionaliteit is iets wat me altijd geïntrigeerd heeft. Een opstap geven naar het vinden van iemands eigen functie binnen mijn projecten is mijn goal! Idealiter zouden the Jet Set Cabinets schitteren in een etalage om het maximale uit al bestaande producten te halen!